CONTACT

Welkom bij Heatstrip

HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers van HEATSTRIP® hebben een hoge output en kunnen zorgen voor een effectieve en energiezuinige comfortverwarming voor buiten- (overdekt en deels open) en binnenruimtes. Naast elektrische terrasverwarmers heeft HEATSTRIP® ook een fraaie terrasverwarmer op gas.

Alle HEATSTRIP® terrasverwamers worden geleverd met 4 jaar garantie.

De door Thermofilm ontwikkelde HEATSTRIP® is een uiterst efficiënte elektrische terrasverwarmer, die in tegenstelling tot veel andere heaters zeer energiezuinig is. De heatstrips zijn ultradun, geven geen scherpe rode gloed af en kunnen op een groot aantal verschillende locaties worden gebruikt.

De HEATSTRIP maakt gebruik van het stralingswarmte principe. Hierdoor zijn de terrasverwarmers ideaal voor verschillende buitentoepassingen. Denk hierbij aan terrassen, horecagelegenheden, patio's, veranda's, binnenplaatsen, balkons en ga zo maar door. Ook om magazijnen, showrooms of rookruimtes te verwarmen, zijn de heatstrips zeer geschikt.

HEATSTRIP heeft overal gedacht, zo zijn er verschillende accessoires om uw HEATSTRIP op een slimme en stijlvolle manier te installeren. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels of de verplaatsbare stand.

Het innovatieve design van HEATSTRIP® zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een heerlijke aangename warmte.

Neem gerust een kijkje tussen alle soorten terrasverwarmers. Om verschillende voorbeelden te zien kunt u een blik werpen in onze galerij.