CONTACT

Welkom bij Heatstrip

HEATSTRIP Design

De originele HEATSTRIP Design is een hoogwaardige elektrische terrasverwarmer die geschikt is voor zowel binnen als buiten. De HEATSTRIP Design neemt door het fraaie platte uiterlijk weinig ruimte in beslag en kan het terras binnen 10 minuten verwarmen tot een aangename temperatuur. De HEATSTRIP Design is zeer zuinig in verbruik en geeft een geweldige warmte af. De heater dient bij voorkeur onder overkappingen of zonneschermen geplaatst te worden om warmteverlies te voorkomen. Daarentegen kan op plaatsen waar de wind meer vrij spel heeft de HEATSTRIP Max beter ingezet worden. De HEATSTRIP hangt inmiddels in vele veranda's en ateliers maar ook in diverse restaurants en cafés zodat het gehele jaar gebruik gemaakt kan worden van het terras.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Heatstrip Design 1500
  € 429,00

  HEATSTRIP DESIGN is een Australische kwalitatief hoogwaardige geproduceerde elektrische straalverwarmer die voorziet in de behoefte om uw gewenste ruimte te verwarmen. De Heatstrip Design maakt gebruik van het straalkachelprincipe en is een stijlvolle en energiezuinige (terras) verwarmer die geschikt is voor overdekte buitenruimtes en open binnenruimtes, zoals patio’s, veranda’s, balkons. Ook voor restaurants, kroegen en sportverenigingen is de Heatstrip Design ideaal. De Heatstrip Design kan ook binnen gebruikt worden, denk hierbij aan het verwarmen van showrooms, werkplaatsen, assemblagelijnen en magazijnen etc.

  Meer Informatie
 2. Heatstrip Design 2400 Watt
  € 499,00

  HEATSTRIP DESIGN is een Australische kwalitatief hoogwaardige geproduceerde elektrische straalverwarmer die voorziet in de behoefte om uw gewenste ruimte te verwarmen. De Heatstrip Design maakt gebruik van het straalkachelprincipe en is een stijlvolle en energiezuinige (terras) verwarmer die geschikt is voor overdekte buitenruimtes en open binnenruimtes, zoals patio’s, veranda’s, balkons. Ook voor restaurants, kroegen en sportverenigingen is de Heatstrip Design ideaal. De Heatstrip Design kan ook binnen gebruikt worden, denk hierbij aan het verwarmen van showromms, werkplaatsen, assemblagelijnen en magazijnen etc.

  Meer Informatie
 3. Heatstrip Design Elektrische Terrasverwarming 3200 Watt
  € 649,00
  HEATSTRIP DESIGN is een Australische kwalitatief hoogwaardige geproduceerde elektrische straalverwarmer die voorziet in de behoefte om uw gewenste ruimte te verwarmen. De Heatstrip Design maakt gebruik van het straalkachelprincipe en is een stijlvolle en energiezuinige (terras) verwarmer die geschikt is voor overdekte buitenruimtes en open binnenruimtes, zoals patio’s, veranda’s, balkons. Ook voor restaurants, kroegen en sportverenigingen is de Heatstrip Design ideaal. De Heatstrip Design kan ook binnen gebruikt worden, denk hierbij aan het verwarmen van showrooms, werkplaatsen, assemblagelijnen en magazijnen etc. Meer Informatie
 4. Heatstrip design inbouwframe 1500 watt
  € 249,00

  De HEATSTRIP Inbouwbak is een roestvrijstalen behuizing die ideaal is om HEATSTRIP in een plafond te plaatsen. Ontworpen voor gebruik met de HEATSTRIP Design 1500 Watt verwarming. De inbouwbak is gemaakt van duurzame 316 grade roestvrijstaal, een zwarte zinkbekleed stalen behuizing en is voorzien van haakjes om de HEATSTRIP op zijn plaats te houden. Voor de luchtcirculatie is een minimum van 50 mm vrijgave nodig boven de behuizing binnen het plafond.

  •  Optioneel accessoire om de HEATSTRIP Design in een gips- of houten plafond in te zetten
  •  Een stuk behuizing voor eenvoudige installatie
  •  Een zeer hoge kwaliteit installatie voor het HEATSTRIP Design
  Meer Informatie
 5. Heatstrip Design Inbouwframe 2400 Watt
  € 279,00

  De HEATSTRIP Inbouwbak is een roestvrijstalen behuizing die ideaal is om HEATSTRIP in een plafond te plaatsen. Ontworpen voor gebruik met de HEATSTRIP Design 2400 Watt verwarming. De inbouwbak is gemaakt van duurzame 316 grade roestvrijstaal, een zwarte zinkbekleed stalen behuizing en is voorzien van haakjes om de HEATSTRIP op zijn plaats te houden. Voor de luchtcirculatie is een minimum van 50 mm vrijgave nodig boven de behuizing binnen het plafond.

  •  Optioneel accessoire om de HEATSTRIP Design in een gips- of houten plafond in te zetten
  •  Een stuk behuizing voor eenvoudige installatie
  •  Een zeer hoge kwaliteit installatie voor het HEATSTRIP Design
  Meer Informatie
 6. Heatstrip Inbouwframe - Voor de 3200 Watt Heatstrip Design
  € 299,00

  Het HEATSTRIP montageframe voor de inbouw van uw HEATSTRIP is de ideale manier om uw HEATSTRIP netjes in het plafond te plaatsen.

  Meer Informatie
 7. Heatstrip Wandcontactdoos met timer en afstandsbediening
  € 169,95

  HEATSTRIP wandcontactdoos met timer voor 1 uur, 2 uur en 4 uur met afstandsbediening voor het aan/uit zetten van een terrasverwarming met  Meer Informatie

 8. Heatstrip end-to-end koppelstuk
  € 69,95

  Een perfecte Heatstrip accessoire om uw Heatstrips in een rechte lijn te verbinden met een aantrekkelijk design.

  Meer Informatie
 9. Heatstrip design dubbele montage beugel
  € 69,95

  Een perfecte HEATSTRIP accessoire om uw HEATSTRIP Design units parallel of schuin naast elkaar te bevestigen.

  Meer Informatie
 10. Heatstrip Wall Bracket THH/THE
  € 199,95
  Deze HEATSTRIP Muur beugel is een ideale manier om de HEATSTRIP Design (1500, 2400 watt) & Elegance (1800, 2400 watt) aan de muur te bevestigen. Wanneer er geen optie is om de heater aan het plafond te monteren, biedt deze muur beugel de oplossing. Denk hierbij aan verwarming boven tafels, lounges, terrassen, werkplekken enz. Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2