CONTACT

Welkom bij Heatstrip

Heatstrip Gas Terrasverwarming

Meer Views

Heatstrip Gas Terrasverwarming
€ 799,00

Door het plaatsen van terrasverwarming kunt u langer gebruik maken van uw terras of overkapping. Gasheaters geven een aangename warmte en stralen, in tegenstelling tot veel elektrische heaters, zeer weinig licht uit. De HEATSTRIP Gas combineert een strak design met een krachtige brander. De brander bevat vier keramische stenen, welke samen goed zijn voor een vermogen van 9,4 kWh. Het toestel is gemaakt van stevig staal, wat voorzien van een hittebestendige lak. De propaan-versie van dit toestel wordt geleverd op een standaard, waardoor deze mobiel is en overal in te zetten is.Omschrijving

Details

Door het plaatsen van terrasverwarming kunt u langer gebruik maken van uw terras of overkapping. Gasheaters geven een aangename warmte en stralen, in tegenstelling tot veel elektrische heaters, zeer weinig licht uit.

De HEATSTRIP Gas combineert een strak design met een krachtige brander. De brander bevat vier keramische stenen, welke samen goed zijn voor een vermogen van 9,4 kWh. Het toestel is gemaakt van stevig staal, wat voorzien van een hittebestendige lak. De propaan-versie van dit toestel wordt geleverd op een standaard, waardoor deze mobiel is en overal in te zetten is.

Elektrische ontsteking
De gasheater van HEATSTRIP is standaard voorzien een piëzo-ontsteking. Hierdoor is er geen stroom nodig voor deze heater.

Dimmen
De HEATSTRIP gasheater is voorzien van een dimfunctie. Door de bediening kunt u schakelen tussen 100% en 50% van het vermogen.

Verwarmd oppervlakte
De HEATSTRIP Gas verwarmd ongeveer een gebied van 3.5 meter diep en 3.5 meter breed. Ieder situatie is anders en het verwarmde oppervlakte kan dan ook variëren door bijvoorbeeld weersinvloeden, ophanghoogte, etc.
Dit is de enige patioheater welke de warmte naar één richting stuurt. Hierdoor kunt u het toestel naast het te verwarmen terras zitten in plaats van in het midden van dit terras. Zo heeft u minder hinder van de heater.

Standaard
De HEATSTRIP Gas propaan bestaat uit een heater op een standaard. In de standaard is ruimte voor een gasfles van maximaal 9 kg. Het ruim voor de gasfles wordt netjes afgeschermd door een omkasting, welke eenvoudig te openen is middels een magneetsluiting. Bij de gasfles bediend u het toestel, aan/uit en hoog/laag wordt vanuit hier bediend.

Keurmerk
De terrasverwarmer voldoet aan de Europese veiligheidseisen en het ontwerp en productie staan onder controle van een door de overheid erkend keuringsinstituut.

Leveringsomvang
- HEATSTRIP Gas propaangas
- Standaard
- Duidelijke gebruiksaanwijzing

Reviews