CONTACT

Welkom bij Heatstrip

HEATSTRIP Intense 2200 Watt + Portable stand

Meer Views

HEATSTRIP Intense 2200 Watt + Portable stand
€ 21,00


De nieuwe HEATSTRIP Intense elektrische heater met portable heaterstand is een stijlvolle en gemakkelijk op te bouwen verwarmingsoplossing. Met een slanke en robuuste standaard met een 2200 watt HEATSTRIP Intense, is het ideaal voor het spotverwarmen van tafels, strandtenten, lounges, entertainmentzones en werkstations. De potable heaterstand met heater is zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Ideaal voor binnen en buiten gebruik. Ingebouwde wielen, waardoor de heaterstand makkelijk te verrijden is.  • De verwarmer is uitgerust met een hoogwaardig elektrisch infraroodelement van carbonfilament voor onmiddellijke warmte.  • Hoogwaardige, robuuste, volledig zwarte constructie met een nieuw zeshoekig verwarmingsrooster.  • Componenten zijn deels gemonteerd voor eenvoudige DIY-installatie. Het snoer kan volledig weggewerkt worden in de stand zelf.  • 2 jaar residentiële en 1 jaar commerciële garantie.

Omschrijving

Details

De nieuwe HEATSTRIP Intense elektrische heater met portable heaterstand is een stijlvolle en gemakkelijk op te bouwen verwarmingsoplossing. Met een slanke en robuuste standaard met een 2200 watt HEATSTRIP Intense, is het ideaal voor het spotverwarmen van tafels, strandtenten, lounges, entertainmentzones en werkstations. De potable heaterstand met heater is zowel binnen als buiten te gebruiken.
Reviews