CONTACT

Welkom bij Heatstrip

Heatstrip Inbouwframe - Voor de 3600 Watt Heatstrip Max

Meer Views

Heatstrip Inbouwframe - Voor de 3600 Watt Heatstrip Max
€ 329,95

De Flush Mount Enclosure is een ideale manier om de HEATSTRIP Max 3600 Watt netjes in een plafond te installeren. Ze zijn leverbaar voor beide modellen van de HEATSTRIP Max, en worden geleverd als een-eenheid voor het monteren van verwarmers. De inbouwbak kan gebruikt worden met gips- of houtbeklede plafondmaterialen.
Een ideale montagehoogte is 2,4m-3.0m, met een maximale plafondhoogte van 3,5m in een buitenomgeving. Maximale montagehoogten moeten streng gevolgd worden, anders kan de prestatie van de eenheden worden verminderd.

De behuizing van de behuizing is vervaardigd uit 316 roestvrij staal en de achtermantel is zwart zink bekleed staal. Raadpleeg de installatiehandleiding voor meer gedetailleerde installatie-informatie.  •  Optioneel accessoire voor het inbouwen van de HEATSTRIP Max in een pleister of houten plafond

  •  Eén stuk behuizing voor eenvoudige installatie

  •  Biedt een zeer hoogwaardige kwaliteitsinstallatie voor de HEATSTRIP Max 3600 Watt

Omschrijving

Details

De Flush Mount Enclosure is een ideale manier om de HEATSTRIP Max 3600 Watt netjes in een plafond te installeren. Ze zijn leverbaar voor beide modellen van de HEATSTRIP Max, en worden geleverd als een-eenheid voor het monteren van verwarmers. De inbouwbak kan gebruikt worden met gips- of houtbeklede plafondmaterialen. Een ideale montagehoogte is 2,4m-3.0m, met een maximale plafondhoogte van 3,5m in een buitenomgeving. Maximale montagehoogten moeten streng gevolgd worden, anders kan de prestatie van de eenheden worden verminderd.
Reviews