CONTACT

Welkom bij Heatstrip

De HEATSTRIP historie

Het merk HEATSTRIP is in 2004 in Australië op de markt gebracht. Het ontwerpteam van Thermofilm zag volop mogelijkheden voor een nieuwe stijl van elektrische warmtestralers.

Het eerste model was ontworpen om alleen binnenshuis te gebruiken en was meteen een succes. Ingenieurs en architecten ontworpen ze voor scholen, kantoren en vele andere objecten in Australië en Nieuw-Zeeland.

Een logisch vervolg was de ontwikkeling van de HEATSTRIP voor buitenshuis. Het buitenmodel moest wel een veel hogere werkingstemperatuur bereiken. Dit zorgde voor unieke technische uitdagingen en vele ontwikkelings- en testuren zijn er in gestoken om dit revolutionaire model te perfectioneren

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een groot aantal verschillende Heatstrips. Er zijn 6 verschillende series van producten binnen de productcategorie HEATSTRIP: De Elegance, Design, Max, Indoor, Gas (selectie Good Design Australia) en de nieuwe Intense. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, u zult in staat zijn om de binnen- of buitenverwarming te vinden in onze uitgebreide selectie van oplossingen.

Thermofilm is er terecht trots op dat HEATSTRIP het originele ontwerp is van dit type product, het nummer één merk voor betrouwbaarheid en stevig gevestigd is als marktleider op internationaal niveau.


heatstrip prijs