CONTACT

Welkom bij Heatstrip

HEATSTRIP Referentie

Creative Outdoor Solutions Design Pty Ltd

"Bij het maken van geavanceerde, tijdloze buitenkamers en landschappen, speelt het esthetisch aspect en de functionaliteit een belangrijke rol. De Australische HEATSTRIP range is zeer geschikt voor onze projecten aangezien ze voldoen aan onze design eisen, zowel visueel als praktisch. Het moderne, slanke onopvallende profiel en de perfect uitgebalanceerde warmte die ze afgeven in de door ons ontworpen buitenkamers, maken de ruimtes geschikt om het gehele jaar te gebruiken."

 Heatstrip Outdoor


Columbia Beach Limassol

De HEATSTRIP Elegance is perfect als het plafond ook wit is. Columbia Beach Limassol is erg blij met de nieuwe heastrips.

"We hebben gekozen voor deze heaters vanwege het elegante en slanke ontwerp maar vooral vanwege de kwaliteit en effectiviteit! Omdat ons plafond iets te hoog was, hebben we gekozen voor de optionele verlengstukken van HEATSTRIP. Nu hangen de Heatstrips op de perfecte hoogte"

 Heatstrip Limassol

Starbucks Coffee London

Bij de Starbucks Coffee, gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk, is het een must om je klanten warm te houden tijdens het wachten. De HEATSTRIP is geselecteerd omdat het Design goed bij de uitstraling van Starbucks past. Het ontwerp biedt een stijlvolle en slanke look, wat goed bij de voorgevel van Starbucks past. De HEATSTRIP Design is hier gebruikt.

 heatstrip starbucks

Londen Eye

Iedereen kent de London Eye, het grootste reuzenrad ter wereld. Elk jaar komen miljoenen mensen hier om dit prachtige reuzenrad te bezoeken. Als de gasten moeten wachten, is het niet prettig als het koud is. In dit geval biedt de HEATSTRIP de perfecte oplossing. Uw gasten kunnen op hun beurt wachten onder het genot van een  aangename temperatuur.

heatstrip london

Melbourne Zoo

De HEATSTRIP is uiteraard zeer geschikt voor het verwarmen van overkappingen, patio's, terrassen en restaurants. Het mooie is dat de HEATSTRIP ook gebruikt wordt in verschillende dierentuinen, waaronder Melbourne Zoo. Onder meer olifanten en schilpadden worden aangenaam verwarmd door de HEATSTRIP.


"Wij zijn erg blij met het zuinige verbruik en de prestaties van de Heatstrips. Met een minimaal wattage realiseert de HEATSTRIP Design een geweldige dekking. De IP rating is ook een pluspunt wanneer de olifanten “gedouched" moeten worden, dit betekend dat de HEATSTRIP bestand is tegen het water."

heatstrip Melbourne

Hot Power Yoga

De HEATSTRIP is uiterst geschikt om ruimtes te verwarmen waarin yoga wordt beoefend. Het is belangrijk dat de ruimte tijdens de yoga oefeningen aangenaam verwarmd is, om zo blessures te voorkomen. Onze heastrips verwarmen de ruimte aangenaam zonder dat er warme lucht in de gezichten van de deelnemers geblazen wordt. Daarnaast ziet de HEATSTRIP er strak uit waardoor het prima past in een moderne yoga zaal!

"Dit is het beste type verwarmer voor een zaal waarin yoga beoefend wordt. Er is geen vervelend geluid of irritante warme lucht die in je gezicht blaast. Het is een prettige warmte die de spieren en de botten verwarmt."

Heatstrip Yoga